MTSAB – Vi bygger!

Sedan 2006 har vi jobbat flitigt med olika typer av jobb, och vi är aldrig rädda för att ta oss an nya utmaningar. 2010 breddade vi våra kompetenser och tog ett naturligt steg in på bygg. Nu med över 10 års erfarenhet vågar vi påstå att vi besitter stor erfarenhet av både bygg- och markentreprenader. Under hela resan har vårat mål varit att DU som kund ska bli nöjd, vilket betyder att vår anpassningsnivå är väldigt hög. Vi är din personliga byggentreprenör!

Bygg, ett brett verksamhetsområde

Vi utför arbeten direkt mot privatpersoner, fastighetsägare, kommuner och även privata bolag och koncerner. Med allt ifrån mindre omfattande arbeten såsom tak, fasader eller altener, till lägenhetsrenoveringar, villor från grunden i lösvirke eller mer omfattande projekt såsom maskinhallar, skolor eller träningscentrar. Läs gärna mer om vårat samarbete med Vallsjöhus här.

Lägenhetsrenoveringar

MTSAB har sedan 2011 samarbetat med fastighetsbolaget Willhem AB.

Vi fick förtroendet att börja arbeta i Linköping med fem lägenheter i månaden och har sedan dess byggt upp ett starkt samarbete och förtroende med Willhem, där antalet lägenheter ökat i takt med förtroendet.

2021 arbetar MTSAB med ca 50 lägenheter i månaden.
I dag renoverar vi lägenheter i Linköping, Borås, Halmstad, Trollhättan och Jönköping.

Jag har samarbetat med MTS i snart 4 år men de har funnits som underentreprenör hos Willhem sedan 2011. Under åren har de fått fler och fler uppdrag och nu hjälper de oss på fyra olika orter runt om i Sverige. Ett samarbete som fungerar så friktionsfritt som är möjligt under uppdragets förutsättningar. De är flexibla och har lång erfarenhet av lägenhetsrenovering enligt vårt koncept. Vi har ungefär 6 veckor på oss att renovera en lägenhet mellan en utflyttning och nästa inflyttning. Det krävs både planering, erfarenhet och en hel del fingertoppskänsla för att hinna renovera lägenheter i fastigheter som kan vara allt från 50 till 120 år gamla. Och att dessutom göra det utan att störa de kvarboende mer än nödvändigt. Vi har en bra dialog och bollar regelbundet tidsbesparande idéer med varandra, både kring material och arbetssätt. Inom Willhems organisation har MTS under åren byggt upp ett stort förtroendekapital och vi planerar att samarbeta med dem under överskådlig tid.”Exempelbilder från renoverade lägenheter i Borås

Niklas Sandberg, Projektledare på Willhem