Nyheter

Ny maskin – Hidromek 220

Idag hämtade vi ut vår nya Hidromek 220 grävmaskin med tillhörande hammare för flera rivning- och bergspräckningsjobb framöver.

Vallsjöhus – Nytt avtal

MTSAB kan stolt informera att vi skrivit ett nytt avtal med husleverantören Vallsjöhus. I samband med detta påbörjas ett nytt projekt, Villa Krohn. Byggstart kommer att ske i början av …

Bergsprängning – Super Wedge

Under oktober månad har vi expanderat våra möjligheter att erbjuda nya tjänster. Vi kommer kunna erbjuda bergsprängning med vår ”Super Wedge”. En hydralisk bergspräckningsutrustning, som inte kräver besiktning av grannhus. …

Linköping: Factory Fitness

Klart för nybyggnation av ett helt nytt gym i Linköping, Factory Fitness Tannefors. Projektet kommer att påbörjas i starten av 2020 i samarbete med Mabro Fastigheter.

Borås – Willhem

Från och med första september 2017 påbörjade MTSAB tillsammans med Willhem ett nytt arbetsområde. I Borås kommer företaget att fortsätta med lägenhetsrenoveringar som man tidigare gjort i Linköping och Göteborg.

Göteborg – Willhem

Från och med den första januari påbörjade MTSAB tillsammans med Willhem ett nytt arbetsområde. I Göteborg kommer företaget att fortsätta med lägenhetsrenoveringar som man tidigare gjort i Linköping.  

Linköping – Willhem

Vi har nöjet att informera att MTSAB har påbörjat ett nytt spännande avtal med Willhem för lägenhetsrenoveringar. Projektet omfattar x lägenheter i Linköping och kommer fortlöpa under hela året.